preventieve werking

Voor werkgevers

Kennismaking

Door therapie zijn je werknemers sneller weer inzetbaar

Soms spelen er dingen in het leven van werknemers die invloed hebben op hun werk. Denk aan huwelijksproblemen, het overlijden van een dierbare, burn-out, angsten en depressies. Door werknemers therapie en coaching aan te bieden, staan ze minder lang langs de kant. Daarmee levert therapie een belangrijke bijdrage aan hun functioneren.

Voorkom langdurige uitval van je werknemers (en hoge kosten)

Voor jou als werkgever is het belangrijk dat je werknemers goed functioneren. Als dat door omstandigheden een tijdje niet lukt, is je er alles aan gelegen om die periode zo kort mogelijk te houden. Zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, waarin je niet zomaar (tijdelijke) vervanging vindt. Door werknemers therapie en coaching aan te bieden, voorkom je dat werknemers langdurig langs de kant staan.

Langdurige uitval voorkomen

Praktijk Rode Roos ondersteunt je werknemers met:

Relatietherapie

Voor werknemers die thuis relatieproblemen hebben.

Psychosociale therapie bij angst, depressie, stress en burn-out

Voor hulp bij angstgevoelens, depressieve gedachten, continue stress en een burn-out.

Rouwtherapie

Voor als werknemers hulp nodig hebben bij het omgaan met een vorm van verlies.

Coaching / psychosociale therapie LHBTI

Voor hulp bij gevoelens van verwarring die ontstaan doordat werknemers zich anders voelen dan anderen.

Daarnaast geven we bedrijfspresentaties die een preventieve werking hebben en langdurige uitval van werknemers voorkomen. 

Daarom kies je voor therapie bij Praktijk Rode Roos:

01.
Onze kernwaarden

vertrouwelijk, oprecht, neutraal, geen be- of veroordeling.

02.
Iedereen is welkom

Iedereen, met welke geaardheid of geloof ook, is van harte welkom.

03.
Warm, betrouwbaar, veilig

Praktijk Rode Roos is warm, betrouwbaar en veilig.

04.
Maatwerk therapie

Een van de gebruikte werkvormen is EFT-therapie, maar we gebruiken ook veel andere methoden. Het is maatwerk: we kijken wat het beste bij je past.

Meer redenen om te kiezen voor Praktijk Rode Roos

Alleen bij de Rode Roos: therapie voor werknemers vanuit hun eigen huis

Mocht het je werknemers om de een of andere reden niet lukken om naar de praktijk te komen, dan is online coaching de oplossing. We houden online sessies om werknemers te ondersteunen bij hun problemen, zodat ze sneller weer aan het werk kunnen.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

Deskundigheid

Vertrouw op de enorme (levens)ervaring van Maarten van der Velden

In een warme en rustige omgeving geeft Maarten je inzicht in je problemen. Door zijn enorme levenservaring en omdat hij zelf veel meemaakte, verplaatst hij zich makkelijk in de situatie van cliënten. Zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen, gebruikt hij om bij hulpvragen de juiste therapie en coaching te bieden.

“Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen. Als therapeut en coach wil ik mijn cliënten een veilige ruimte bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.”

Maarten van der velden
Testimonials

Zij lieten zich door Praktijk Rode Roos bijstaan. Zet nu dezelfde stap!

“Maarten is een fantastische therapeut. Hij is empathisch, toegankelijk en heeft me geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik voelde me altijd veilig en begrepen in zijn sessies en ben dankbaar voor de steun die hij me heeft geboden.”

Laura

“Ik heb jarenlang met angststoornissen geworsteld en had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om ze te overwinnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Maarten en zijn expertise in psychosociale therapie, heb ik geleerd hoe ik mijn angsten kan beheersen en mijn leven kan leiden zonder belemmerd te worden.”

Sophia

“Na het overlijden van mijn partner had ik moeite om verder te gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken en te leren leven met mijn verlies. Ik kan nu met meer kracht en positiviteit vooruitkijken, dankzij zijn ondersteuning.”

Peter

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA

“Graag stel ik mij even aan je voor, mijn naam is Lydia en ben al vele jaren werkzaam in de GGZ. Al langere tijd speelde ik met de gedachte je een keer te mailen. Ik heb inmiddels nl. de nodige cliënten -vanuit de huisartsenpraktijk en zelfs een keer vanuit mijn privé naar je verwezen. Het leek mij een geschikt moment je daarom eens te mailen. Soms spreek ik cliënten na hun 1e intake bij je nogmaals en zij zijn allen heel positief over de gesprekken en hebben het gevoel dat zij vorderingen maken. Hetgeen mij bevestigt in mijn verwijzingen naar jullie praktijk. Ik hoop de komende jaren van deze verwijsmogelijkheid gebruik te kunnen blijven maken.”

Lydia

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA
Locaties

Voor therapie in Capelle aan den IJssel en Emmen die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en Emmen (Drenthe). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 rijden minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Meer dan waar voor je geld

Voor therapie voor werknemers hanteren we geen standaard tarieven. De kosten stellen we vast op basis van de wensen die je als werkgever hebt. Informeer naar de mogelijkheden voor therapie voor je werknemers. Dan maken we een offerte op basis van de therapie die nodig is.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Optimaliseer het welzijn van je werknemers en verbeter de productiviteit. Als ervaren Psychosociaal therapeut bied ik begeleiding op het gebied van verlies en rouw, relatietherapie, angst, stress, depressie en burn-out. Samenwerken met ons betekent dat jouw werknemers minder tijd in de ziektewet doorbrengen en zich beter in hun vel voelen. Neem vandaag nog contact, voor een vrijblijvend gesprek, met ons op en ontdek hoe we kunnen samenwerken voor het welzijn van je bedrijf.

Praktijk Rode Roos, Maarten van der Velden
Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.