Geef je relatie weer toekomst

Relatietherapie

Met relatietherapie geef je jouw relatie weer toekomst

Soms loopt het in een relatie even niet lekker. Ruzies, verlies, irritaties, minder raakvlakken of een partner die vreemdgaat. Allemaal triggers voor relatieproblemen. Werk aan je relatie door samen of alleen naar relatietherapie te gaan. De gesprekken die je voert, werpen vaak een ander licht op de situatie. En door zelfs de kleinste irritaties te bespreken, verklein je de kans op escalatie. Zo heeft elke (bijna) vastgelopen relatie weer een toekomst.

Relatietherapie Praktijk Rode Roos

Herken je deze signalen? Maak dan snel een afspraak!

Zo brengt je relatietherapie jullie weer samen

Geen mens en geen relatie is hetzelfde. Daarom is relatietherapie altijd maatwerk. Het gaat wel altijd om een oplossingsgerichte therapie, waardoor er over het algemeen minder consulten nodig zijn. Bij relatietherapie is het belangrijk om de bewustwording te vergroten. Om beter inzicht te krijgen in je eigen handelen en functioneren. Zodat er ruimte komt om beter met elkaar te communiceren. Het wederzijds begrip neemt toe, en de irritaties en ruzies nemen af.

EFT of EMDR?
Altijd een therapievorm die perfect bij je past

Bij de oplossingsgerichte relatietherapie is er geen vaste behandelmethode. De therapievorm stemmen we af op de persoon of personen die we voor ons hebben. Wel werken we veel met:

EFT - Emotionally Focused Therapy

EFT richt zich op het leren door ervaringen. Bij relatietherapie gebruiken we het om de ervaringen van de veilige emotionele verbinding tussen partners te herstellen.

EMDR - Eye Movement Desensitization and Reprocessing

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een verlies, ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Bij relatietherapie gebruiken we EMDR als die gevolgen een gelukkige relatie in de weg staan.

Daarom kies jij voor relatietherapie van Praktijk Rode Roos:

Alleen bij de Rode Roos: relatietherapie vanuit je eigen huis

Mocht het om de een of andere reden niet lukken om naar de praktijk te komen, dan is online relatietherapie de oplossing. Bij problemen in liefdes-, vriendschaps- of familierelaties houden we online sessies om weer nader tot elkaar te komen.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

Deskundigheid

Vertrouw op de enorme (levens)ervaring van Maarten van der Velden

In een warme en rustige omgeving geeft Maarten je inzicht in jou of jullie problemen. Door zijn enorme levenservaring en omdat hij zelf veel meemaakte, verplaatst hij zich makkelijk in de situatie van cliënten. Zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen, gebruikt hij om bij hulpvragen de juiste therapie en coaching te bieden.

“Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen. Als therapeut en coach wil ik mijn cliënten een veilige ruimte bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.”

Maarten van der velden
Testimonials

Zij lieten zich door Praktijk Rode Roos bijstaan. Zet nu dezelfde stap!

“Maarten is een fantastische therapeut. Hij is empathisch, toegankelijk en heeft me geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik voelde me altijd veilig en begrepen in zijn sessies en ben dankbaar voor de steun die hij me heeft geboden.”

Laura

“Ik heb jarenlang met angststoornissen geworsteld en had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om ze te overwinnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Maarten en zijn expertise in psychosociale therapie, heb ik geleerd hoe ik mijn angsten kan beheersen en mijn leven kan leiden zonder belemmerd te worden.”

Sophia

“Na het overlijden van mijn partner had ik moeite om verder te gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken en te leren leven met mijn verlies. Ik kan nu met meer kracht en positiviteit vooruitkijken, dankzij zijn ondersteuning.”

Peter

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA

“Graag stel ik mij even aan je voor, mijn naam is Lydia en ben al vele jaren werkzaam in de GGZ. Al langere tijd speelde ik met de gedachte je een keer te mailen. Ik heb inmiddels nl. de nodige cliënten -vanuit de huisartsenpraktijk en zelfs een keer vanuit mijn privé naar je verwezen. Het leek mij een geschikt moment je daarom eens te mailen. Soms spreek ik cliënten na hun 1e intake bij je nogmaals en zij zijn allen heel positief over de gesprekken en hebben het gevoel dat zij vorderingen maken. Hetgeen mij bevestigt in mijn verwijzingen naar jullie praktijk. Ik hoop de komende jaren van deze verwijsmogelijkheid gebruik te kunnen blijven maken.”

Lydia

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA
Locaties

Voor therapie in Capelle aan den IJssel en Emmen die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en Emmen (Drenthe). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 rijden minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Meer dan waar voor je geld

De kosten voor relatietherapie bedragen € 104,- per uur incl. btw voor koppels en € 94,- per uur voor individuen (voor behandeling op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur). Na 17:00 geldt een toeslag van € 11,- per uur. Voor behandeling op zaterdag is de toeslag € 25,- per uur.

Kom nu kennismaken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 15 à 30 minuten. Voelt dat goed? Dan hebben we aansluitend een intakegesprek van zo’n 1,5 uur, dat tegen betaling plaatsvindt. Tijdens dit intakegesprek nemen we ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk voor een succesvolle therapie dat er onderling vertrouwen ontstaat en dat er een klik is. Na het intakegesprek worden vervolgafspraken ingepland, die doorgaans 1 à 1,5 uur duren.

Praktijk Rode Roos, Maarten van der Velden
Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.