Geef verdriet een plek

Rouwtherapie in Capelle aan den IJssel

Effectieve rouwtherapie in Capelle aan den IJssel

Leer omgaan met verlies door rouwtherapie in Capelle aan den IJssel. De intensiteit van het verdriet na het verlies van een echtgenoot, partner, kind, familielid, goede vriend, collega of een andere geliefde is overweldigend. Ook het verlies van je baan, huis of andere stabiele elementen in je leven kan diepe wonden achterlaten. Het is essentieel om het gemis niet weg te stoppen, omdat het altijd een deel van jou zal zijn. Maar weet dat je de kracht hebt om vooruit te gaan en je leven weer op te bouwen. Ontdek hoe rouwtherapie in Capelle aan den IJssel jou op dit pad kan ondersteunen.

Rouwvtherapie

Herken je deze signalen? Maak dan snel een afspraak voor rouwtherapie in Capelle aan den IJssel

Overwin je verdriet met rouwtherapie in Capelle aan den IJssel

Iedereen ervaart verdriet op zijn eigen unieke manier. Daarom bieden wij rouwtherapie in Capelle aan den IJssel op maat aan, speciaal afgestemd op jouw behoeften. We begrijpen dat rouwverwerking niet draait om het vergeten van de pijn, maar om het koesteren van dierbare herinneringen en het vinden van kracht om verder te gaan. In onze rouwtherapie benaderen we het proces als het ‘overleven van verdriet’. We geloven dat de band met de persoon of hetgeen dat je mist altijd een deel van je leven zal zijn. Je hoeft niet te vergeten, maar we leren je juist om met het gemis te leven en op een gezonde manier verder te gaan.

Daarom kies jij voor rouwtherapie van Praktijk Rode Roos:

01.
Onze kernwaarden

vertrouwelijk, oprecht, neutraal, geen be- of veroordeling.

02.
Iedereen is welkom

Iedereen, met welke geaardheid of geloof ook, is van harte welkom.

03.
Warm, betrouwbaar, veilig

Praktijk Rode Roos is warm, betrouwbaar en veilig.

04.
Maatwerk therapie

Een van de gebruikte werkvormen is EFT-therapie, maar we gebruiken ook veel andere methoden. Het is maatwerk: we kijken wat het beste bij je past.

Nog 6 redenen om te kiezen voor rouwtherapie in Capelle aan den IJssel bij Praktijk Rode Roos:

Alleen bij de Rode Roos:

Niet alleen rouwtherapie in Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit je eigen huis

Mocht het om de een of andere reden niet lukken om naar de praktijk in Capelle aan den IJssel te komen, dan is online rouwtherapie de oplossing. Bij verlies houden we online sessies om het gemis een plekje te geven.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

Deskundigheid

Vertrouw op de enorme (levens)ervaring van Maarten van der Velden

In een warme en rustige omgeving geeft Maarten je inzicht in je problemen. Door zijn enorme levenservaring en omdat hij zelf veel meemaakte, verplaatst hij zich makkelijk in de situatie van cliënten. Zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen, gebruikt hij om bij hulpvragen de juiste therapie en coaching te bieden.

“Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen. Als therapeut en coach wil ik mijn cliënten een veilige ruimte bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.”

Maarten van der velden
Testimonials

Zij lieten zich door Praktijk Rode Roos bijstaan. Zet nu dezelfde stap!

“Maarten is een fantastische therapeut. Hij is empathisch, toegankelijk en heeft me geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik voelde me altijd veilig en begrepen in zijn sessies en ben dankbaar voor de steun die hij me heeft geboden.”

Laura

“Ik heb jarenlang met angststoornissen geworsteld en had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om ze te overwinnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Maarten en zijn expertise in psychosociale therapie, heb ik geleerd hoe ik mijn angsten kan beheersen en mijn leven kan leiden zonder belemmerd te worden.”

Sophia

“Na het overlijden van mijn partner had ik moeite om verder te gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken en te leren leven met mijn verlies. Ik kan nu met meer kracht en positiviteit vooruitkijken, dankzij zijn ondersteuning.”

Peter

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA
Locaties

Voor rouwtherapie in Capelle aan den IJssel die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en Emmen (Drenthe). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 rijden minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Meer dan waar voor je geld

De kosten voor rouwtherapie in Capelle aan den IJssel bedragen € 94,- per uur incl. btw (voor behandeling op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur). Na 17:00 geldt een toeslag van € 11,- per uur. Voor behandeling op zaterdag is de toeslag € 25,- per uur.

Kom nu kennismaken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 15 à 30 minuten. Voelt dat goed? Dan hebben we aansluitend een intakegesprek van zo’n 1,5 uur, dat tegen betaling plaatsvindt. Tijdens dit intakegesprek nemen we ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk voor een succesvolle therapie dat er onderling vertrouwen ontstaat en dat er een klik is. Na het intakegesprek worden vervolgafspraken ingepland, die doorgaans 1 à 1,5 uur duren.

Praktijk Rode Roos, Maarten van der Velden
Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.