Geef verdriet een plek

Rouwtherapie in Emmen

Leer omgaan met verlies door rouwtherapie in Emmen

Rouwtherapie in Emmen biedt een helpende hand om jouw verdriet een plek te geven. De pijn van het verlies van een echtgenoot, partner, kind, familielid, goede vriend, collega of een andere dierbare die je zo mist, is intens. Hetzelfde geldt voor het verlies van je baan, huis of andere vaste elementen in je leven. Het is belangrijk om het gemis niet weg te stoppen, want het zal altijd een deel van je leven blijven. Maar je kunt wel weer vooruitgaan en je leven weer oppakken. Ontdek hoe rouwtherapie in Emmen jou hierbij kan ondersteunen.

Rouwvtherapie

Herken je deze signalen? Maak dan snel een afspraak voor rouwtherapie in Emmen

Overwin je verdriet met rouwtherapie in Emmen

Iedere persoon is uniek, daarom bieden we rouwtherapie in Emmen op maat aan. Rouwverwerking gaat meer om het koesteren van herinneringen dan om het vergeten ervan. We richten ons liever op het ‘overleven van verdriet’ in plaats van ‘rouwverwerking’. We leggen de nadruk op de relatie met de persoon of hetgeen dat je mist. Degene van wie je hield blijft altijd een deel van je leven. Je hoeft niet te vergeten, maar je kunt leren om met het gemis te leven. Neem nu de stap naar een helende reis door rouwtherapie.

Daarom kies jij voor rouwtherapie van Praktijk Rode Roos:

01.
Onze kernwaarden

vertrouwelijk, oprecht, neutraal, geen be- of veroordeling.

02.
Iedereen is welkom

Iedereen, met welke geaardheid of geloof ook, is van harte welkom.

03.
Warm, betrouwbaar, veilig

Praktijk Rode Roos is warm, betrouwbaar en veilig.

04.
Maatwerk therapie

Een van de gebruikte werkvormen is EFT-therapie, maar we gebruiken ook veel andere methoden. Het is maatwerk: we kijken wat het beste bij je past.

Rouwtherapie Emmen

Nog 6 redenen om te kiezen voor rouwtherapie in Emmen bij Praktijk Rode Roos:

Alleen bij de Rode Roos:

Niet alleen rouwtherapie in Emmen, maar ook vanuit je eigen huis

Mocht het om de een of andere reden niet lukken om naar de praktijk in Emmen te komen, dan is online rouwtherapie de oplossing. Bij verlies houden we online sessies om het gemis een plekje te geven.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

Deskundigheid

Vertrouw op de enorme (levens)ervaring van Maarten van der Velden

In een warme en rustige omgeving geeft Maarten je inzicht in je problemen. Door zijn enorme levenservaring en omdat hij zelf veel meemaakte, verplaatst hij zich makkelijk in de situatie van cliënten. Zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen, gebruikt hij om bij hulpvragen de juiste therapie en coaching te bieden.

“Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen. Als therapeut en coach wil ik mijn cliënten een veilige ruimte bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.”

Maarten van der velden
Testimonials

Zij lieten zich door Praktijk Rode Roos bijstaan. Zet nu dezelfde stap!

“Maarten is een fantastische therapeut. Hij is empathisch, toegankelijk en heeft me geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik voelde me altijd veilig en begrepen in zijn sessies en ben dankbaar voor de steun die hij me heeft geboden.”

Laura

“Ik heb jarenlang met angststoornissen geworsteld en had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om ze te overwinnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Maarten en zijn expertise in psychosociale therapie, heb ik geleerd hoe ik mijn angsten kan beheersen en mijn leven kan leiden zonder belemmerd te worden.”

Sophia

“Na het overlijden van mijn partner had ik moeite om verder te gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken en te leren leven met mijn verlies. Ik kan nu met meer kracht en positiviteit vooruitkijken, dankzij zijn ondersteuning.”

Peter

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA
Locaties

Voor rouwtherapie in Emmen die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Emmen (Drenthe) en Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 rijden minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Meer dan waar voor je geld

De kosten voor rouwtherapie in Emmen bedragen € 94,- per uur incl. btw (voor behandeling op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur). Na 17:00 geldt een toeslag van € 11,- per uur. Voor behandeling op zaterdag is de toeslag € 25,- per uur.

Kom nu kennismaken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 15 à 30 minuten. Voelt dat goed? Dan hebben we aansluitend een intakegesprek van zo’n 1,5 uur, dat tegen betaling plaatsvindt. Tijdens dit intakegesprek nemen we ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk voor een succesvolle therapie dat er onderling vertrouwen ontstaat en dat er een klik is. Na het intakegesprek worden vervolgafspraken ingepland, die doorgaans 1 à 1,5 uur duren.

Praktijk Rode Roos, Maarten van der Velden
Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.