Geef je relatie weer toekomst

Relatietherapie Capelle aan den IJssel

Krachtige relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar persoonlijke en doeltreffende relatietherapie in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We begrijpen dat je in relaties voor uitdagingen kunt komen te staan. Of het nu gaat om conflicten, verlies, irritaties, afnemende interesses of zelfs ontrouw, relatieproblemen kunnen iedereen overkomen.Ontdek hoe onze relatietherapie in Capelle aan den IJssel jou kan ondersteunen bij het versterken van de band met je partner en het opbouwen van een gelukkige en gezonde relatie.

Neem de eerste stap naar een betere toekomst samen!

Relatietherapie Praktijk Rode Roos

Herken je deze signalen? Maak dan snel een afspraak voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Herstel jullie band met doeltreffende relatietherapie in Capelle aan den IJssel

Elke persoon en elke relatie is uniek. Daarom wordt relatietherapie in Capelle aan den IJssel altijd op maat aangeboden. Onze benadering is gericht op het vinden van oplossingen, waardoor er doorgaans minder consulten nodig zijn. Bewustwording speelt een essentiële rol in relatietherapie. We helpen je om dieper inzicht te krijgen in je eigen gedrag en functioneren. Dit creëert ruimte voor verbeterde communicatie met elkaar. Het wederzijdse begrip groeit, terwijl irritaties en ruzies afnemen. Wacht niet langer en neem vandaag nog de stap naar een bloeiende relatie!

EFT of EMDR?
Altijd een therapievorm die perfect bij je past

Bij de oplossingsgerichte relatietherapie is er geen vaste behandelmethode. De therapievorm stemmen we af op de persoon of personen die we voor ons hebben. Wel werken we veel met:

EFT - Emotionally Focused Therapy

EFT richt zich op het leren door ervaringen. Bij relatietherapie gebruiken we het om de ervaringen van de veilige emotionele verbinding tussen partners te herstellen.

EMDR - Eye Movement Desensitization and Reprocessing

EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een verlies, ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Bij relatietherapie gebruiken we EMDR als die gevolgen een gelukkige relatie in de weg staan.

Relatietherapie Capelle aan den Ijssel

Daarom kies jij voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel bij
Praktijk Rode Roos:

Alleen bij de Rode Roos:

Niet alleen relatietherapie in Capelle aan den IJssel, maar ook vanuit je eigen huis

Mocht het om de een of andere reden niet lukken om naar de praktijk in Emmen te komen, dan is online relatietherapie de oplossing. Bij problemen in liefdes-, vriendschaps- of familierelaties houden we online sessies om weer nader tot elkaar te komen.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

Deskundigheid

Vertrouw op de enorme (levens)ervaring van Maarten van der Velden

In een warme en rustige omgeving geeft Maarten je inzicht in jou of jullie problemen. Door zijn enorme levenservaring en omdat hij zelf veel meemaakte, verplaatst hij zich makkelijk in de situatie van cliënten. Zijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen, gebruikt hij om bij hulpvragen de juiste therapie en coaching te bieden.

“Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om te groeien en te veranderen. Als therapeut en coach wil ik mijn cliënten een veilige ruimte bieden waar ze zich gehoord en begrepen voelen.”

Maarten van der velden
Testimonials

Zij lieten zich door Praktijk Rode Roos bijstaan. Zet nu dezelfde stap!

“Maarten is een fantastische therapeut. Hij is empathisch, toegankelijk en heeft me geholpen om mijn problemen aan te pakken. Ik voelde me altijd veilig en begrepen in zijn sessies en ben dankbaar voor de steun die hij me heeft geboden.”

Laura

“Ik heb jarenlang met angststoornissen geworsteld en had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om ze te overwinnen. Dankzij de persoonlijke aanpak van Maarten en zijn expertise in psychosociale therapie, heb ik geleerd hoe ik mijn angsten kan beheersen en mijn leven kan leiden zonder belemmerd te worden.”

Sophia

“Na het overlijden van mijn partner had ik moeite om verder te gaan. Maarten heeft me geholpen om mijn verdriet te verwerken en te leren leven met mijn verlies. Ik kan nu met meer kracht en positiviteit vooruitkijken, dankzij zijn ondersteuning.”

Peter

“Maarten is een uitstekende relatietherapeut. Hij heeft ons geholpen om onze communicatie te verbeteren en onze relatie te versterken. Zijn begeleiding heeft ons geholpen om meer begrip voor elkaar te hebben en onze band te versterken.”

TOM EN LISA
Locaties

Voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en Emmen (Drenthe). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 rijden minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Meer dan waar voor je geld

De kosten voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel bedragen
€ 104,- per uur incl. btw voor koppels en € 94,- per uur voor individuen (voor behandeling op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur). Na 17:00 geldt een toeslag van € 11,- per uur. Voor behandeling op zaterdag en zondag is de toeslag € 25,- per uur.

Kom nu kennismaken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek duurt meestal zo’n 15 à 30 minuten. Voelt dat goed? Dan hebben we aansluitend een intakegesprek van zo’n 1,5 uur, dat tegen betaling plaatsvindt. Tijdens dit intakegesprek nemen we ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk voor een succesvolle therapie dat er onderling vertrouwen ontstaat en dat er een klik is. Na het intakegesprek worden vervolgafspraken ingepland, die doorgaans 1 à 1,5 uur duren.

Praktijk Rode Roos, Maarten van der Velden
Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.