Fijn dat je er bent

Hi, ik ben Maarten

Kennismaking

Ontmoet Maarten van der Velden: therapeut die weet hoe belangrijk de juiste hulp is

Fijn dat je er bent. Ik ben psychosociaal therapeut Maarten van der Velden. In mijn leven maakte ik veel mee. In mijn jeugd had ik moeite met mijn identiteit. Ook kon ik een tijd niet werken door een burn-out. En toen ze slechts 33 jaar was, overleed mijn zus Annemieke. Op mijn werk kreeg ik toen nauwelijks steun. Dat moest anders. Ik begon een opleiding psychologie om een eigen praktijk te kunnen starten met als doel anderen te begeleiden bij hun verdriet, zodat ze verder kunnen met hun leven.

Waarom Praktijk Rode Roos je leven weer op de rit krijgt

Een goede coach word je niet door een boek te lezen. Een goede coach word je ook niet door alleen maar te studeren. Natuurlijk heb je kennis van zaken nodig, en volgde ik verschillende hbo-opleidingen. Maar als psychosociaal therapeut en mens beschik ik ook over de volgende belangrijke vaardigheden:

De Rode Roos is jouw steun en toeverlaat bij:

Liefde, trouw, respect en vriendschap

Relaties ontstaan uit liefde, trouw, respect en vriendschap. Soms loopt een relatie wat minder. Door te werken aan een relatie, ontstaan er vaak weer mooie dingen.

Kracht en schoonheid

Iedereen heeft zijn zwakke en sterke punten. Coaching leerde me dat mensen vaak op hun zwakheden worden beoordeeld. Door in je kracht te staan, ontdek je jouw eigen schoonheid.

Verdriet, verlies en rouw

Iedereen krijgt er in het leven te maken. Als een dierbare overlijdt, is dat een enorm gemis. Maar verlies zit hem ook in dingen die je wilde, maar nooit gebeurden. Het naderende verlies van een ernstig zieke dierbare. Of iets wat door bijvoorbeeld ouderdom of ziekte niet meer kan. Het verlies gaat nooit weg, maar je kan wel leren om met het gemis om te gaan.

Locaties

Voor therapie in Capelle aan den IJssel en Emmen die je echt vooruit helpt

Praktijk Rode Roos heeft twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) en Emmen (Drenthe). Daarom zijn we goed te bereiken vanuit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Ridderkerk, Moordrecht, Gouda, Berkel en Rodenrijs. En ook vanuit Coevoerden, Klijndijk, Exloo, Valthermond, Odoorn, Borger, Stadskanaal, Assen, Hoogeveen en Beilen.

Vanuit al deze plaatsen is het maar maximaal 30 minuten rijden naar een van de vestigingen van Praktijk Rode Roos.

Online rouwtherapie

NIEUW!
Online Coaching therapie sessies

Meer info >>

“Mijn doel is om anderen te helpen hun verdriet te verwerken en te groeien, zodat ze uiteindelijk sterker en veerkrachtiger kunnen zijn.”

Maarten van der Velden

Uniek bij de Rode Roos: samenwerking met Praktijk Engel

Vanuit Praktijk Rode Roos werk ik regelmatig samen met Praktijk Engel. Zo komt het voor dat koppels bij relatietherapie graag een vrouw als therapeut hebben. In dat geval stuur ik ze naar Simone van Praktijk Engel door. We zijn elkaars back-up mocht er iets gebeuren, maar ook voor bedrijfspresentaties en workshops. Daarnaast delen we de praktijkruimtes waarin we werken.

Aangesloten bij
Partner praktijk
Wil jij graag telefonisch contact?

Vul je telefoonnummer in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Scroll naar boven
Contactgegevens

Maarten van der Velden
Psychosociaal therapeut

Wil je dat ik jou terugbel?

Vul hier je telefoonnummer in en ik bel je binnen 24 uur terug.